Termeni si conditii generale pentru Swaparoo

Termeni si conditii generale pentru Swaparoo

Te rugam sa citesti cu atentie termenii si conditiile (‘termeni’ si ‘conditi’) inainte sa intri pe www.swaparoo.ro si pe www.swaparoo.ie operat si administrat de SC EcoSwap SRL. (“noi”, ‘nostru”, “ale noastre”).

Conditii de folosire

Va vom descrie detaliat serviciile online oferite, care sunt supuse termenilor si conditiilor prezentate in actualul document. De fiecare data cand vei accesa website-urile, cand vei folosi sau vei face o plata online pe www.swaparoo.ro sau pe www.swaparoo.ie , vei fi acceptat urmatoarele conditii. Iti recomandam sa le citesti cu atentie!

Politica de confidentialitate

Inainte sa incepi sa folosesti  www.swaparoo.ro si www.swaparoo.ie iti recomandam sa citesti cu atentie politica de confidentialitate in special partile ce fac referire la stocarea si colectarea informatiilor personale utilizatori. Te va ajuta sa ne intelegi mai bine practicile.

Copyright

Continutul publicat pe website ( produsele digitale, imagini, text blog, logo, slogane, icons ) este proprietatea SC Ecoswap SRL si/sau a creatorilor de continut  ( blogger, contract media, free download from www.freepick.com , www.canva.com ).

Continutul este protejat prin legile international de copyright. Intreaga compilatie a continutului  de pe acest website este proprietatea exclusiva a  SC Ecoswap SRL, avand drept de copyright( drepturi de autor).

Mod de comunicare

Intreaga comunicare cu noi se face prin mijloace electronice. De fiecare data cand ne trimiti un e-mail sau te loghezi pe website, comunici cu noi. Iti dai, deci consimtamantul sa primesti informatii de la noi.  Daca te abonezi la stirile si ofertele de pe website, vei primi e-mailuri constant de la noi.

Vom continua sa comunicam prin postarea de stiri noi si notificari sau prin transmiterea de corespondenta pe e-mail. Esti de accord ca toate notificarile, disclaimer, si alte comunicari pe care ti le trimitem  respecta cerintele legale conforme cu definitia comunicarii electronice in scris.

Legi aplicabile

Prin accesul pe platforma www.swaparoo.ro si www.swaparoo.ie esti de accord  ca legile din Romania si din Comunitatea Europeana.

Romania si UE guverneaza acesti termeni si conditii precum si , orice disputa de orice fel ce poate interveni intre SC Ecoswap SRL si tine sau intre partenerii de afaceri ai SC Ecoswap si tine.

Dispute

Orice tip de disputa legata de vizita ta pe website sau legata de achizitionarea produselor de pe website va fi moderata de catre statul si/ sau tribunalele din Romania.

Prin folosirea website-ului iti dai consimtamantul cu jurisdictia si locatia acestora.

Comentarii, Recenzii, si E-mailuri

Vizitatorii pot posta continut pe platforma atat timp cat nu este obscene, illegal, defaimataor, amenintator sau care incalca drepturile proprietatii intelectuale, invaziv al confidentialitatii sau care aduce injurii in orice fel unei a 3-a parti (3rd party). Continutul postat trebuie sa fie nevirusat, non-politic si pro-comercial.

Ne rezervam dreptul ( dar nu obligatia )  sa indepartam si/sau editam acest tip de continut. Cand postezi continut, ne dai dreptul (SC Ecoswap SRL) , dreptul non-exclusiv, non-royality si irevocabil sa folosim, reproducem, publicam si modificam acest fel de continut in lume in orice fel de mediu online si nu numai.

Licenta  si access website

Iti acordam licenta limitata in accesarea si utilizarea personala a acestui website.

Nu iti este permis sa downloadezi sau sa modifici continut. Acest lucru poate fi facut doar cu un consimtamant scris (contract) din partea noastra.

Cont utilizator (user)

Daca detii un cont de utilizator pe www.swaparoo.ro sau pe www.swaparoo.ie, tu esti singururl responsabil de mentinerea confidentialitatii detaliilor tale de user si parola(username & password). Tu esti responsabil de toate activitatile care au loc pe contul sau utilizand parola unica a contului.

Ne rezervam dreptul sa inchidem/ stergem conturi utilizator, editam sau sa indepartam continut. Ne rezervam dreptul sa anulam comenzi  daca acestea nu corespund  etapelor implicite de comanda online.

Ne rezervam dreptul de a anula comenzi  daca exista vreo suspiciune de frauda sau furt identitate exprimata de serverele securizate prin care se efectueaza plata online.